BØKER

Makt og påvirkningskraft - omslagSKL omslagDømmekraft omslag

SE MER OM HVER BOK UNDER.

 

ALLER SISTE BOK:

«MAKT OG PÅVIRKNINGSKRAFT: HVORDAN FÅ GJENNOMSLAG PÅ JOBBEN» 

 

Makt og påvirkningskraft - omslagLinda Lai - hovedfoto some

 

I denne boken skriver jeg om hva som gir makt, hva makt gjør med oss, samt en rekke ulike teknikker for å oppnå større makt påvirkningskraft. Jeg forteller også om flere titalls eksperimenter jeg har gjennomført de siste årene, mange i samarbeid med studenter. Disse eksperimentene demonstrerer veldig konkret hva som virker og hva som ikke virker, samt hva som skal til for å lykkes med å å bygge makt og påvirkningskraft.

Boken er tilgjengelig både på papir og som ebok, og kan bestilles på forlagets nettsider og de fleste nettbokhandlere. (Oversatt til svensk og også planlagt utgitt i engelsk utgave.)   


Sagt om boken: 

Professor Geir Kaufmann:
”På en imponerende måte viser Linda Lai hvordan man kan formidle et faglig seriøst og viktig tema på en feiende frisk og høyst tilgjengelig måte samtidig som kravene til faglig presisjon og stringens opprettholdes. Teori og praktisk relevans opptrer i skjønn forening. Dette er forskningsbasert formidling på sitt aller beste.”

Berit Svendsen, Adm.dir.Telenor Norge:
«Forfatteren fokuserer på effektiv og positiv maktutøvelse som mulighet for å få gjennomslag for det du ønsker. Det er flott med en ledelsesbok om makt som har rot i norsk virkelighet, med norsk forfatter og med erfaring fra studenter som har gjort eksperimenter både på laben og i felten. I boken gis innblikk i hva som fungerer godt og dårlig for å bygge makt og påvirkningskraft på jobb. Anbefales til alle som er interessert i ledelse!»

Professor Karl-Halvor Teigen, UiO:
«Linda Lai skriver friskt og fornuftig om et allmenngyldig tema. Hun minner oss om spillets regler, illustrert med egen og andres forskning. Slik får både de som påvirker og de som påvirkes (og de som tror de ikke gjør noen av delene) noe å tenke på!»

Beate Karlsen, direktør for Solstrandprogrammet, AFF:
«Lai har skrevet en svært nyttig, faglig velfundert og lettlest bok. Gjennom flerfaglige perspektiver holder hun fenomenet ‘makt og påvirkning’ fast. Norske ledere som ønsker å forstå makt og håndtere sin autoritet, vil ha stor glede av den.»

_______________________________________________________________

Forrige bok:

«STRATEGISK KOMPETANSELEDELSE» (3. UTG., FAGBOKFORLAGET) – Kom i august 2013

Flere enn 10 000 eksemplarer er solgt.  Mer info her.

SKL omslag

_______________________________________________________________

Nest siste bok:

«DØMMEKRAFT» (Tano/Universitetesforlaget, 1999).

Denne boken handler om hvordan vi mennesker vurderer og tar valg, med spesiell vekt på feilkilder og feller som gjør at vi ofte tar feil eller tar beslutninger på sviktende grunnlag. Et tema som angår alle.  Mer info her.

Dømmekraft omslag

%d bloggere liker dette: