FOREDRAG

Jeg er opptatt av at kunnskapen vi forskere får frem skal kommuniseres og komme praktikere til gode. På en forståelig, praksisnær og matnyttig måte.

Ta kontakt på linda.lai@bi.no hvis du er interessert i et foredrag. Men vær tidlig ute. Kalenderen er full i mange måneder fremover.

Jeg har ingen faste standardforedrag, men tilpasser alltid innhold og opplegg til oppdragsgiver. Se eksempler på tema i mine korte artikler og kronikker her

De mest populære temaene for tiden er:

(I) Makt og påvirkningskraft
– hva er makt, hva gir makt og påvirkningskraft på jobb og ellers,  hva kjennetegner de aller mest effektive påvirkerne – og hva gjør makt med oss? Dette er bare noen av spørsmålene jeg forsker på og snakker ofte om.

(II) Ledelse i et kompetanseperspektiv 
– spesielt kompetansemobilisering og hva som skal til for å hente det beste ut av medarbeidere. Et undertema er 10-FAKTOR, den nye medarbeiderundersøkelsen for norske kommuner (m.fl.) som KS tilbyr, og som jeg har vært faglig rådgiver for.

(III)Destruktiv ledelse
– hva kjennetegner dem som ikke burde bli ledere? Hva gjør de feil sammenliknet med gode ledere? Og hvordan kan vi unngå at de som har dårligst forutsetninger for å bli gode ledere, faktisk får lederroller?

(IV) Mastersyke, målesyke, maktsyke – og andre syker og frisker.
Jeg er opptatt av ytterpunktene. Hva fungerer egentlig aller best? Og hva er det som gir de aller mest negative, uønskede og uventede effektene? Det er ikke alltid slik vi tror. Snarere tvert i mot. Min rolle er ikke å presentere myter og selvfølgeligheter, men å legge frem innsikt som er basert på pålitelige metoder og som aller helst overrasker, provoserer og er kontraintuitiv – for mange.

 

linda-lai-foredrag-cg1e1-cwwaadour

 

linda-lai-skreve-tonsberglinda-lai-foto-astrid-paulsen-ks-skuleleiarkonferansen-sf-2015

professor_linda_lai_holder_foredrag

Kommentar? Undertegn med fullt navn! Jeg er ikke anonym...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: